paputahna, , mka, , , , , Paputahna (mka2023) ohje salty

Paputahna (mka2023)

Kuivatut pavut tuplaavat painonsa keittämisen aikana. Reseptin vesi kuvaa siis vain tätä muutosta. OHJE: Liota pavut yön yli. Keitä liotusvedessään aluksi 10 minuuttia, jonka jälkeen vaihda vesi ja keitä vielä 50 minuuttia.

Karamellisoi kuutioitu sipuli öljy-sokeri-seoksessa paistinpannulla. Älä kuitenkaan käytä tähän kaikkea ohjeen öljyä.

Lisää kaikki aineet ja muussaa tahnaksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 176 kcal / 100 g
Energia 733 kJ / 100 g
Proteiini 4,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 11,6 g / 100 g
Rasva 11,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %