tonnikalapasta Tonnikalapasta ohje salty

Tonnikalapasta

.Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota ne rasvassa. Lisää valutettu tonnikala ja paseerattu tomaatti. Huuhdo tomaattitölkki vedellä ja kaada joukkoon. Lisää mausteet. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi.

Kaada keittämättömät pastat uunivuokaan (n. 2 l).

Sekoita tomaattikastike pastan joukkoon.

Kaada juustokerma vuokaan, sekoita kevyesti. Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 175 asteessa uunin alatasolla 45 minuuttia. Anna vetäytyä noin 10 minuuttia. Tarjoa salaatin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 152 kcal / 100 g
Energia 635 kJ / 100 g
Proteiini 8,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 13,3 g / 100 g
Rasva 7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,2 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %