atk, , hunajaiset, ruusukaalit ATK Hunajaiset ruusukaalit ohje salty

ATK Hunajaiset ruusukaalit

Keitä ruusukaaleja suolalla maustetussa vedessä 3-4 min ja jäähdytä kylmällä vedellä. Halkaise isot ruusukaalit. Kuumenna öljy paistinpannulla ja paista kaaleja sekoitellen, kunnes ne saavat väriä. Lisää hunaja, sitruunamehu ja mausteet ja kuumenna hetki.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 78 kcal / 100 g
Energia 328 kJ / 100 g
Proteiini 3,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,6 g / 100 g
Rasva 3,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 6,2 g / 100 g
Suola 1,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %