tomaatti, mifu, kastike Tomaatti-MiFU-kastike ohje salty

Tomaatti-MiFU-kastike

Valmistus Kuumenna öljy pannulla ja ruskista MiFU suikaleet. Lisää pannulle valkosipuli ja kuullota hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausta se suolalla, pippurilla ja sokerilla. Hienonna basilika ja lisää kastikkeeseen. Hauduta kunnolla. Lisää lopuksi kastikkeen joukkoon ruokakerma sekä kirsikkatomaatit. Kuumenna ja tarjoa kastike esimerkiksi keitetyn bulgurin, riisin tai pastan kanssa. Koristele annokset basilikalla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 95 kcal / 100 g
Energia 398 kJ / 100 g
Proteiini 6,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,8 g / 100 g
Rasva 5,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,7 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %