jauhelihapihvit, naudan, paistijauhelihasta, ja, bimiä, eli, varsiparsakaalia Jauhelihapihvit naudan paistijauhelihasta ja bimiä eli varsiparsakaalia ohje salty

Jauhelihapihvit naudan paistijauhelihasta ja bimiä eli varsiparsakaalia

Ota jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista. Muotoile 4 isoa pihviä ja paista  gheessä tai voissa pannulla. Lisää bimit eli varsiparsakaalit ja punasipuli pannulle, kypsennä. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää oliiviöljyä kasviksiin. Anna hautua kypsäksi. Sekoita kastikkeen ainekset (majoneesi, suolakurkku, punasipuli, tom. Pyree, suola ja pippuri)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 159 kcal / 100 g
Energia 661 kJ / 100 g
Proteiini 12,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,8 g / 100 g
Rasva 11,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,4 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %