Laita uuni lämpiämään 200c. Keitä pasta ohjeen mukaan.Valuta.
Pilko avocadot kuutioiksi.
Pese ja pilko parsan kukinnot pieniksi suuhun sopiviksi paloiksi. Paahda kuivalla pannulla pekonipalaset (itse napsin saksilla kivan kokoisiksi suikaleiksi) ja cashewpähkinät, kunnes tulee nättiä pintaa. (Jätä pannulle vuottamaan)
Laita pellille(paperi alle! :D ) parsakaalit ja valkosipulit viipaloituina ja pirskottele päälle oliiviöljyä ja ripsauta mustapippuria ja suolaa hiukan niskaan kanssa. Laita pelti uuniin ja anna olla kunnes parsat ovat pehmeitä päältä mutta rapeita vielä sisältä (Itseltäni en aikaa katsonut eikä ohjeessakaan ollut,kun pinta alkaa olla rapsakan ruskea niin ottaa pois jos ei aiemmin halua )
Sotke kaikki yhteen --> myös kourallinen tuoretta basilikaa ja lorauta vielä pikkaisen oliiviöljyä päälle sekä parmesanraastetta ja nauti kuivasta mutta herkullisesta pastasta. <3
(Joku viisaampi voisi kertoa kyllä jos avocadon kanssa meni väärin,en ole moista ennen tehnyt niin hujautin raakana sekaan..)