vegaaninen, lasagne Vegaaninen lasagne ohje salty

Vegaaninen lasagne

Öljy pannulle -> sipulit, valkosipulit (4 kynttä) ja Muu jauhis paistumaan. Paista jauhispaketin ohjeen mukaan n. 10 minuuttia. Sekaan paseerattu tomaatti ja tomaattisose + vettä. Lisää mausteet, keitä muutama minuutti. Valkokastike: Sekoita yhteen kaurakerma, soijamaito, vegejuustoraaste, v.sipulijauhe ja sipulijauhe.

Vuokaan kerroksittain: lasagnelevyjä, viipaloitua kesäkurpitsaa, tomaattikastiketta ja valkokastiketta. Päälle kirsikkatomaatit. Paista 200 asteessa n. 45 minuuttia. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 128 kcal / 100 g
Energia 536 kJ / 100 g
Proteiini 3,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 11 g / 100 g
Rasva 7,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %