kevyempi, makaroonilaatikko Kevyempi Makaroonilaatikko ohje salty

Kevyempi Makaroonilaatikko

Ainekset 6 annosta

Aloita makaronilaatikon valmistaminen keittämällä makaronit suolalla maustetussa vedessä. Ruskista jauheliha Ja Lisää sipuli. Paista kunnes sipuli pehmiää. Lisää mausteet. Vatkaa valkuaiset maitoon. Yhdistä valutetut makaronit, jauhelihaseos ja n. 2 dl juustoraastetta yhdessä isossa (n. 20 x 30x tai kahdessa pienessä uunivuoassa. Kaada päälle munamaito. Leikkaa paprika tai tomaatti pieniksi kuutioiksi ja lisää pinnalle. Ripota makaronilaatikon pinnalle loppu juustoraaste. Paista makaronilaatikkoa uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa 50 min. Tarjoa makaronilaatikko ketsupin kanssa 6 annosta 1 annos 337g

Ravintosisältö / 100 g

Energia 131 kcal / 100 g
Energia 549 kJ / 100 g
Proteiini 9,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 15,2 g / 100 g
Rasva 3,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,1 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %