kurpitsastroganoff Kurpitsastroganoff ohje salty

Kurpitsastroganoff

  1.  Huuhtele kurpitsa, halkaise se ja poista siemenet lusikalla. Kuori ja kuutioi kurpitsa. Levitä kuutiot leivinpaperille pellille. Kääntele öljy ja mausteet joukkoon. Halutessasi huuhtele siemenet ja lisää ne pellille paahtumaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
  2.  Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota se öljyssä kasarissa. Lisää tomaattimurska, sinappi ja levite nokareina, sekoita ja kuumenna. Keitä kastiketta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
  3.  Ota pelti pois uunista. Lisää härkäpapu pellille ja paista vielä 10 minuuttia.
  4.  Kuutioi kurkku. Lusikoi kurpitsat ja härkäpapu kastikkeeseen. Ripottele kurkku pinnalle ja koristele persiljalla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 97 kcal / 100 g
Energia 403 kJ / 100 g
Proteiini 3,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,6 g / 100 g
Rasva 5,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %