karpalokana, tr Karpalokana TR ohje salty

Karpalokana TR

Nosta kanat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistamista. Valuta kanoista enin marinadi pois.

Ruskista kanojen pinta 2-3 erässä öljyssä pannulla. Siirrä kanat limittäin riviin uunivuokaan. Kaada päälle ruokakerma. Ripottele päälle karpalot ja riivi rosmariinilehdet.

Kypsennä 175-asteisen uunin alatasolla noin 25 minuuttia, kunnes kanat ovat keskeltä kypsiä. Tarjoa esimerkiksi perunasoseen kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 163 kcal / 100 g
Energia 681 kJ / 100 g
Proteiini 13,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,5 g / 100 g
Rasva 9,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %