ag, rapeat, marinoidut, kasvikset AG Rapeat marinoidut kasvikset ohje salty

AG Rapeat marinoidut kasvikset

  1. Kiehauta marinointiliemen aineksia ja sekoittele, kunnes sokeri ja suola ovat sulaneet. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

  2. Pese ja pilko vihannekset, laita kulhoon ja kaada marinointiliemi päälle. Sekoita varovasti.

  3. Laita tiivis kansi tai kelmu kulhon päälle ja nosta jääkaappiin. Anna maustua yön yli tai vähintään 4 tuntia.

    Oliiviöljy 1 dl, Provence 1 tl

Ravintosisältö / 100 g

Energia 54 kcal / 100 g
Energia 227 kJ / 100 g
Proteiini 1,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,3 g / 100 g
Rasva 2,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,3 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %