ag, rapeat, marinoidut, kasvikset
AG Rapeat marinoidut kasvikset ohje
salty
helena45
AG Rapeat marinoidut kasvikset
Kiehauta marinointiliemen aineksia ja sekoittele, kunnes sokeri ja suola ovat sulaneet. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
Pese ja pilko vihannekset, laita kulhoon ja kaada marinointiliemi päälle. Sekoita varovasti.
Laita tiivis kansi tai kelmu kulhon päälle ja nosta jääkaappiin. Anna maustua yön yli tai vähintään 4 tuntia.
Oliiviöljy 1 dl, Provence 1 tl
Ravintosisältö / 100 g
Energia
54 kcal / 100 g
Energia
227 kJ / 100 g
Proteiini
1,8 g / 100 g
Hiilihydraatti
4,3 g / 100 g
Rasva
2,5 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
3,3 g / 100 g
Suola
1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %