sokeriton, , gluteeniton, munkki Sokeriton, gluteeniton munkki ohje sweet

Sokeriton, gluteeniton munkki

Vatkaa munat ja karppisokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita kaikki aineet keskenään tasaiseksi massaksi. Anna taikinan kohota n. 20 min. Pyörittele taikinasta noin 13 kpl palloja ja tee niiden keskelle sormella reikä. Paista öljyssä 160-170 asteessa kullan ruskeaksi. Valuta valmiit munkit talouspaperin päällä. Pyörittele halutessasi valmiit munkit karppisokerissa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 253 kcal / 100 g
Energia 1049 kJ / 100 g
Proteiini 11,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,1 g / 100 g
Rasva 19,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,6 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %