rahkatorttu, , em, Rahkatorttu (em) ohje sweet

Rahkatorttu (em)

Sekoita keskenään: 4 lasia vehnäj 2 lasia sokeria

2 tl leivinj. 2 tl soodaa 2 tl vaniljasok. 250 sulaa rasvaa Ota seoksesta syrjään 2 lasillista, jotka ripotellaan lopuksi päälle.

Lisää toiseen osaan, josta tulee torttupohja: 1 muna 2 lasi piimää (2 dl)

Sekoita keskenään  väliin tulevaa seosta varten: 2 prk rahkaa 1 lasi sok. (2 dl) 2 munaa 1 tl vaniljasok. 1 sitruunan mehu ja raastettu kuori.

Paista 175 °C, n. 30 min. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 265 kcal / 100 g
Energia 1108 kJ / 100 g
Proteiini 7,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 29,2 g / 100 g
Rasva 13,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 17,6 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %