gruusialainen, kaalipata
Gruusialainen kaalipata ohje
salty
Käkä#1
Gruusialainen kaalipata
Voitele vuoka oliiviöljyllä. Sekoita kaikki kulhossa. Paista uunivuoassa reipas tunti.
1/2 (- 1 pieni) keräkaali suikaleina
2-3 sipulia
2 kynttä valkosipulia
1,5 suolakurkkua kuutioina 2 dl härkäpapurouheseos
250 g paseerattu tomaatti (tai 140 g tomaattipyrettä)
1 tölkki smetanaa
ainakin kaksi isoa kourallista juustoraastetta
2 dl kermaa
Ravintosisältö / 100 g
Energia
138 kcal / 100 g
Energia
578 kJ / 100 g
Proteiini
6,2 g / 100 g
Hiilihydraatti
7,5 g / 100 g
Rasva
8,9 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
4,2 g / 100 g
Suola
0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös
84 %