gruusialainen, kaalipata Gruusialainen kaalipata ohje salty

Gruusialainen kaalipata

Voitele vuoka oliiviöljyllä. Sekoita kaikki kulhossa. Paista uunivuoassa reipas tunti.

1/2 (- 1 pieni) keräkaali suikaleina 2-3 sipulia 2 kynttä valkosipulia 1,5 suolakurkkua kuutioina 2 dl härkäpapurouheseos 250 g paseerattu tomaatti (tai 140 g tomaattipyrettä) 1 tölkki smetanaa ainakin kaksi isoa kourallista juustoraastetta 2 dl kermaa

Ravintosisältö / 100 g

Energia 138 kcal / 100 g
Energia 578 kJ / 100 g
Proteiini 6,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,5 g / 100 g
Rasva 8,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,2 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 84 %