ranskalainen, maalaispata Ranskalainen Maalaispata ohje salty

Ranskalainen Maalaispata

Kuori chorizo ja paloittele. Pilko palvikinkku. Paista hetki chorizoa ja kinkkua padassa kunnes makkaran rasva alkaa sulaa. Lisää pataan pilkottu sipuli, porkkanat ja valkosipuli. Paista padassa hämmentäen, kunnes sipuli on kuullottunut. Lisää pavut sekä tomaatit. Vakoiset pavut liemen kanssa, kidneypavut ilman. Hauduta , miedolla lämmöllä n. 30-45min

Mausteita, suolaa tai erillistä rasvaa ei tarvitse lisätä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 93 kcal / 100 g
Energia 389 kJ / 100 g
Proteiini 6 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,5 g / 100 g
Rasva 3,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,1 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %