500 g(2 pussia) gluteenitonta Fusillia 800 g jauhelihaa n. 80 g sipulia 2 tl suolaa 80 g ketsuppia 1 tl mustapippuria 2 tl basilikaa
Munamaitoon: 7 dl kaurajuomaa 4 kpl kananmunia 1 tl suolaa 2 tl timjamia 1 tl basilikaa
Keitä makaronit väljässä suolalla maustetussa vedessä, vähennä keittoajasta 1-2 minuuttia.
Paista jauheliha ja sipulisilppu.
Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää vielä ketsuppi joukkoon.
Laita vuoan pohjalle ensin puolet keitetyistä makarooneista ja päälle jauheliha. päällimäiseksi vielä loput makaronit.
Tee munamaito kulhossa: riko kananmunat ja lisää kauramaito. Mausta suolalla,timjamilla ja basilikalla.
Kaada munamaito makaroniseoksen päälle.
Ripoittele pinnalle juustoraastetta.
Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 1 tunti.
Anna vetäytyä, eli seisoa jonkun aikaa ennen tarjoilua.