gluteeniton, pannukakku, , annin, uunissa Gluteeniton pannukakku- Annin uunissa ohje sweet

Gluteeniton pannukakku- Annin uunissa

 Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.

Mittaa munat ja maito isoon kulhoon ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jauhot erissä koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää suola, mausteet ja voi/öljy.

Vatkaa taikinaa vielä muutama minuutti.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista pannukakkua noin 30 min.

Vinkki! Hyvä vatkaus tekee taikinasta ja pannukakusta erityisen kuohkean.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 146 kcal / 100 g
Energia 608 kJ / 100 g
Proteiini 2,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 22 g / 100 g
Rasva 5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %