Paista riistajauhenliha (itse käytin n. Puolet hirvenjauhelihaa ja toisen puolen peuranjauhelihaa). Kuullota sipulit erikseen. Lisää paistetun jauhelihan joukkoon mausteet, suola, valkosipulinkynnet murskattuna (30g, eli 7 isoa kynttä), sekä tomaattimurska ja omenasiiderietikkaa 2 rkl. Tee juustokastike lämmittämällä n.4,5 dl kermaa.lisää joukkoon 200g juustoraastetta. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kun juusto on sulanut, kastike on valmis.
Voitele vuoka oliiviöljyllä. Laita pohjalle ohueksi viipaloituja munakoisosiivuja vieri viereen. Lisää päälle puolet jauhelihakastikkeesta ja juustokastikkeesta. Tee uudelleen samanlainen kerros. Lopuksi jos munakoisosiivuja on vielä jäljellä, laita ne viimeiseksi päälle ja ripottele n. 100 g juustoraastetta päälle.
Paista uunissa n.200C ja 40 minuuttia.
Anna vetäytyä