makkaravuoka Makkaravuoka ohje salty

Makkaravuoka

Kuori ja viipaloi perunat. Silppua sipuli. Siivuta makkara voi kuoria halutessa. Viipaloi tomaatti. Laita vuokaan pohjalle perunaa, suolaa ja mausteita, sipuli, tomaattia, makkaraa ja juustoa. Toista. Pinnalle perunaa. Sekoita kerma ja tomaattimurska ja kaada päälle ja pintaan juustoraaste. Paista uunissa 200 asteessa noin1 t tai kunnes perunat kypsiä

Ravintosisältö / 100 g

Energia 132 kcal / 100 g
Energia 553 kJ / 100 g
Proteiini 4,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,4 g / 100 g
Rasva 7,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %