kukkakaali, broileririsotto Kukkakaali-broileririsotto ohje salty

Kukkakaali-broileririsotto

Paista n.1kg broilerin fileeleikkeileitä suupaloiksi pilkottuna oliiviöljyssä. Kuullota kaksi pieneksi pilkottua sipulia. Paista 2 pkt pekonia pieneksi silputtuna. Raasta yksi kukkakaali n.500 g.

Kuullota kukkakaali voissa ja öljyssä. Älä paista, vaan anna kypsyä hiljaa.

Lisää kukkakaalin sekaan puolikkaan sitruunan mehu ja 2 dl vettä, sekä parmesanraaste.

Lisää loput ainekset kukkakaalin joukkoon ja mausta mieluisellasi tavalla. Itse maustoin suolalla, mustapippurilla ja chicken & steakilla.

Lisää lopuksi joukkoon ruohosipuli pieneksi pilkottuna ja persiljaa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 143 kcal / 100 g
Energia 596 kJ / 100 g
Proteiini 12,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,1 g / 100 g
Rasva 9,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %