Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää öljy, sokeri ja suola. Lisää jauhot vähitellen ja vaivaa taikina kimmoisaksi. Anna kohota peitettynä noin 45 minuuttia.
almista täyte. Kypsennä riisi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Lisää sipulit ruskistuksen loppuvaiheessa. Mausta etikalla, paprikajauheella, suolalla ja pippurilla. Sekoita kypsä riisi joukkoon.
Jaa taikina 12–16 osaan. Pyöritä ne kevyesti palloiksi ja litistä kädellä. Kauli pallot noin 12 x 18 cm:n kokoisiksi soikioiksi. Lisää 2–3 rkl täytettä, voitele reuna vedellä ja käännä täyttämätön puoli kanneksi. Painele reuna kiinni haarukalla. Anna kohota peitettynä noin 15 minuuttia.
oitele lihapiirakat voisulalla. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Voitele piirakat voilla myös paiston jälkeen. Anna jäähtyä.
https://yhteishyva.fi/reseptit/lihapiirakat-uunissa/2JcxbAUIR3mgyMJoOPsJ8t