Ruskista hirven jauheliha pannulla, mausta hyvin. Pilko ja paista sipulit, lisää joukkoon. Murskaa yhden valkosipulin kynnet joukkoon. Lisää sekaan purkki tomaattimurskaa ja pieni purkki tomaattipyreetä. Lisää joukkoon 2 ruokalusikallista omenasiiderietikkaa. Tee juustokastike keskilämmöllä (2 prk kermaa) ja n.200g mozzarellaraastetta. Mausta suolalla ja mustalla pippurilla.
Tee n.3 isosta kesäkurpitsasta n.puolen sentin siivuja. Voitele vuoka, laita vuokan pohjalle vieri viereen. Kaada päälle n.puolet jauhelihakastikkeesta, sekä juustokastikkeesta n.puolet Tee uudelleen samat kerrokset ja lopuksi vielä kerros kesäkurpitsasiivuja, sekä 100g juustoraastetta päälle
Paisra uunissa 175C n.45 min