karamellisoidut, punasipulit Karamellisoidut punasipulit ohje salty

Karamellisoidut punasipulit

Ainekset 5 annosta

  1. Kuo­ri si­pu­lit ja leik­kaa ohuik­si ren­kaik­si.
  2. Kuu­men­na voi pan­nul­la. Li­sää si­pu­lit ja kuul­lo­ta het­ki.
  3. Li­sää so­ke­ri ja vii­nie­tik­ka ja hau­du­ta, kun­nes ne ka­ra­mel­li­soi­tu­vat.
  4. Li­sää vesi. Hau­du­ta peh­me­äk­si ja maus­ta suo­lal­la ja pip­pu­ril­la

Ravintosisältö / 100 g

Energia 140 kcal / 100 g
Energia 585 kJ / 100 g
Proteiini 1,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 16,8 g / 100 g
Rasva 7,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 15 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %