makaronilaatikko, , versio, , , Makaronilaatikko (versio 1) ohje salty

Makaronilaatikko (versio 1)

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia. Valuta. Kaada makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l). Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja mausta sipulijauheella, suolalla ja maustepippurilla.Mausta seos basilikalla ja timjamilla. Kaada jauhelihaseos vuokaan ja sekoita. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 163 kcal / 100 g
Energia 679 kJ / 100 g
Proteiini 11,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,8 g / 100 g
Rasva 5,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %