hirvenlihapullavuoka, välimeren, tyyliin Hirvenlihapullavuoka välimeren tyyliin ohje salty

Hirvenlihapullavuoka välimeren tyyliin

Tee lihapullataikina hirvenjauhelihasta, puntista persiljaa, kolmesta kananmunasta ja mausteista. Laita isoon uunivuokaan pohjalle pilkottuna kaksi kesäkurpitsaa, n.250g kirsikkatomaatteja, yksi sipuli. Kaada loraus oliiviöljyä niiden päälle.

Muotoile lihapullat ja asettele kasvisten päälle.

Pilko yksi mozzarella-pallo lihapullien päälle.

Paista uunissa 225 asteessa n.20-25 minuuttia. 

Koristele tuoreella basilikalla

Ravintosisältö / 100 g

Energia 84 kcal / 100 g
Energia 349 kJ / 100 g
Proteiini 9,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,8 g / 100 g
Rasva 3,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %