chermoula, munakoisot Chermoula munakoisot ohje salty

Chermoula munakoisot

Halkaise munakoisot, tee viillot halkaistuun pintaan (ei kuoreen asti).  Chermoula: valkosipuli, kumina, korianteri, chili, paprika, säilötty sitruuna, 2/3 oliiviöljystä ja 1/2 tl suola.

Levitä chermoula-kastike munakoison puolikkaille ja paista 40 min rapeiksi 200 asteessa. Valmiin annoksen päälle tahna minttua, korianteria, oliivit, paahdettu mantelirouhe, kevätsipuli, sitruunan mehu, greikkalainen jogurtti ja suola.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 138 kcal / 100 g
Energia 579 kJ / 100 g
Proteiini 1,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,4 g / 100 g
Rasva 12,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,6 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %