pekonivuorattu, perunalaatikko Pekonivuorattu perunalaatikko ohje salty

Pekonivuorattu perunalaatikko

Kuori ja viipaloi ohueksi rosamundat. Vuoraa vuoka pekonilla niin, että pekonit tulee yli laidan. Lado perunaa pohjalle, mausta, lisää ohuet broil. rintafileet ja mausta. Lisää broilerin päälle juustoraastetta (ja homejuustoa). Lisää kerroksia. Käännä pekonit päälle ja lisää niitä tarvittaessa. Paista 175-200 uunista riippuen 45-90min. Tarkista kypsyys välillä. Jos pekonit meinaa palaa, laita päälle foliota.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 183 kcal / 100 g
Energia 762 kJ / 100 g
Proteiini 14,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,2 g / 100 g
Rasva 11,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,3 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %