cheddarlaatikko Cheddarlaatikko ohje salty

Cheddarlaatikko

Paista paketti pekonia (280g) ilman rasvaa. Lisää joukkoon kaksi sipulia hienonnettuna. Kuullota, älä ruskista. Laita sivuun.

Paista ja ruskista n.1 kg luomunaudan jauhelihaa. Mausta suolalla, Chicken&Steakilla.  Lisää valmiiseen jauhelihaan yhden kokonaisen valkosipulin kynnet murkattuna. Sekoita ainekset

Tee kuohukermasta, kananmunista, koskenlaskija cheddarista, sekä cheddarjuustoraasteesta seos. Lisää vähän suolaa ja mustapippuria. Lisää joukkoon 2 teelusikallista dijonin sinappia ja loraus ketsuppia tai tomaattimurskaa. 

Pilko kolme suolakurkkua voidellun vuoan pohjalle. Laita jauhehihaseos pohjalle ja kaada ranskankermaseos ja loput juustoraasteesta päälle, sekä pilko yksi chili joukkoon.

Kypsennä 200C uunissa n.30 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 195 kcal / 100 g
Energia 807 kJ / 100 g
Proteiini 10,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,3 g / 100 g
Rasva 15,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,2 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %