lehtimangoldi, tahinilla, , jogurtilla, ja, pinjansiemenillä Lehtimangoldi tahinilla, jogurtilla ja pinjansiemenillä ohje salty

Lehtimangoldi tahinilla, jogurtilla ja pinjansiemenillä

Ensin kastike tahini, jogu,sitruuna, 1 valkosip, vesi

Puolet voista ja 2 rkl öljyä pannulle, lämmitä pinjansiemenet 2 min, siirä siemenet sivuun. Lisää 1 murskattu valkosipuli, lämmitä 1 min, lisää viini minuutiksi, keitä kunnes 1/3 tiivistynyt, lisää lehtimangoldi anna hautua 2-3 min, lisää 1/2 tl suola ja pippuri. Kokoa lehtimangoldi, tahini ja pinjansiemenet.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 89 kcal / 100 g
Energia 370 kJ / 100 g
Proteiini 2,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,9 g / 100 g
Rasva 7,4 g / 100 g
Alkoholi 0,3 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %