välimeren, broilerivuoka, kasviksilla Välimeren broilerivuoka kasviksilla ohje salty

Välimeren broilerivuoka kasviksilla

Leikkaa n.1kg maustamattomia broilerin fileepihvejä sopiviksi paloiksi. Lisää 35 g (nokare) voita pannulle, paista ja ruskista broilerit. Mausta puolikkaan luomusitruunan kuoren raasteella, sekä mustapippurilla, Chicken & Steakilla ja suolalla. Murskaa joukkoon pienen kokonaisen valkosipulin kaikki kynnet.  Pilko neljä kesäkurpitsaa (n.800g) pieniksi paloiksi. Pilko kaksi punasipulia renkaiksi. Laita kurpitsat ja n.200 g kirsikkatomaatteja ja sipulit vuokaan. Sekoita.  Lisää broileripalat joukkoon.

Tee purkista ranskankermaa (200g), n.1 dl kuohukermaa, sekä n200g juustoraastetta tahna. Lisää joukkoon puolikkaan sitruunan mehu. Lisää joukkoon n.ruokalusikallinen Dijonin sinappia. 

Kaada seos vuokaan päälle. Paista uunissa n.200C ja  40 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 127 kcal / 100 g
Energia 528 kJ / 100 g
Proteiini 7,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,5 g / 100 g
Rasva 9,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %