bolognesekastike, beanitmurulla Bolognesekastike Beanitmurulla ohje salty

Bolognesekastike Beanitmurulla

Paista jauheliha ja hienonnetut sipulit rasvassa. Raasta selleri ja porkkanat karkeaksi raasteeksi. Lisää pannulle. Lisää tomaattisose, liemikuutio, pippurisekoitus, suola ja vesi. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 10 min. Lisää kerma, kuumenna kiehuvaksi. Viimeistele kastike hienonnetulla persiljalla. Tarjoa spagetin, perunoiden tai riisin kanssa

Ravintosisältö / 100 g

Energia 88 kcal / 100 g
Energia 374 kJ / 100 g
Proteiini 4,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,1 g / 100 g
Rasva 5,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %