banaani, nicecream Banaani-nicecream ohje sweet

Banaani-nicecream

Kuori ja paloittele banaanit. Laita palat suljettavaan muovipussiin ja pakasta yön yli.

Anna jäisten banaanipalojen sulaa ensin muutama minuutti huoneenlämmmössä.

Laita banaanit tehosekoittimeen. Lisää maapähkinävoi ja ripaus kanelia.

Surauta nicecream tasaiseksi. Kaavi välillä reunoille levinnyttä massaa takaisin pohjalle, jotta saat kaikki banaanipalat sileäksi. Voit soseuttaa nicecreamin myös sauvasekoittimella. Syö heti!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 97 kcal / 100 g
Energia 406 kJ / 100 g
Proteiini 3 g / 100 g
Hiilihydraatti 12 g / 100 g
Rasva 3,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 8,7 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %