nyhtöpossu, , ei, lisättyä, sokeria,
Nyhtöpossu (ei lisättyä sokeria) ohje
salty
DoubleM
Nyhtöpossu (ei lisättyä sokeria)
Laita uuni lämpiämään 125 asteeseen. 2 Sekoita kulhossa kastikeainekset. Lisää makusi mukaan rouhittua mustapippuria ja chiliä.
Laita huoneenlämpöinen kassler uunivuokaan ja kaada kastike päälle.
Hauduta uunissa vähintään 5 tuntia.
Revi kypsä liha haarukoilla silpuksi, Sekoita kastikkeeseen ja tarjoile.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
201 kcal / 100 g
Energia
845 kJ / 100 g
Proteiini
11,5 g / 100 g
Hiilihydraatti
1,6 g / 100 g
Rasva
16,8 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,2 g / 100 g
Suola
1 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %