nyhtöpossu, , ei, lisättyä, sokeria, Nyhtöpossu (ei lisättyä sokeria) ohje salty

Nyhtöpossu (ei lisättyä sokeria)

  1. Laita uuni lämpiämään 125 asteeseen. 2  Sekoita kulhossa kastikeainekset. Lisää makusi mukaan rouhittua mustapippuria ja chiliä. 

  2. Laita huoneenlämpöinen kassler uunivuokaan ja kaada kastike päälle.

  3. Hauduta uunissa vähintään 5 tuntia. 

  4. Revi kypsä liha haarukoilla silpuksi, Sekoita kastikkeeseen ja tarjoile.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 201 kcal / 100 g
Energia 845 kJ / 100 g
Proteiini 11,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,6 g / 100 g
Rasva 16,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %