makkaravuoka Makkaravuoka ohje salty

Makkaravuoka

Viipaloi makkarat, sipulit, sienet,kesäkurpitsa ja porkkana. Kuullota öljyssä kasviksIa ja sieniä, lisää sitten makkarat, tomaatit ja juustokuutiot. Mausta pippurilla ja suolalla/herbamarella. Kaada seos vuokaan , lisää päälle oliiviöljyä ja lisää kookosmanna-kermaseos (kuumenna mikrossa ensin kookosmanna juoksevaksi). Hauduta uunissa folion alla noin tunti 1t0 asteessa. Sitten sammuta uunu, ota folio pois ja anna hautua hetki uunissa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 211 kcal / 100 g
Energia 882 kJ / 100 g
Proteiini 6,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,3 g / 100 g
Rasva 19,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %