kevyt, pizza Kevyt pizza ohje salty

Kevyt pizza

  1. Sekoita vehnäjauhot ja hiiva
  2. Lisää vesi ja öljy

  3. Vaivaa kunnes taikina on sitkeää ja tahmeaa 

  4. Kohota lämpimässä 1h tai jääkaapissa 24h (parempi)

  5. Muotoile taikinasta pizzapohja ja paista pohjaa 250 asteisessa uunissa 2min

  6. Lisää tomaattikastike, juusto ja täytteet

  7. Paista 250 asteisessa uunissa kunnes pizza on kypsä

Ravintosisältö / 100 g

Energia 184 kcal / 100 g
Energia 784 kJ / 100 g
Proteiini 13,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 18,7 g / 100 g
Rasva 5,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %