papu, jauhelihakeitto, eeroj Papu-jauhelihakeitto EeroJ ohje salty

Papu-jauhelihakeitto EeroJ

Sipulit ja paprikapalat kuullotetaan kattilassa. Lisätään  ruusukaalipalat, kasvisliemikuutio, porkkanakuutiot, tilli, Chilitomaattimurska sekä valutetut pavut ja linssit + mausteet (1 rkl Meiramia, 1/2 tl suolaa) ja vesi.  Jauheliha ruskistetaan ja lisätään keittoon. Keittoa keitetään n. 20 min. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 55 kcal / 100 g
Energia 229 kJ / 100 g
Proteiini 4,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,9 g / 100 g
Rasva 1,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %