jauheliha, kaalikeitto, eeroj Jauheliha-kaalikeitto EeroJ ohje salty

Jauheliha-kaalikeitto EeroJ

Pilko keräkaali kattilaan Lisää vettä niin, että kaalin palat peittyy.  Lisää suola 1 tl ja lihaliemikuutio.  Laita kiehumaan.  Paloittele sipuli, ja ruskista jauheliha pannulla. Lopuksi lisää sipulit sekaan kuulottumaan.  Lisää ruskistettu jauheliha kiehumassa olevan kaalimurskan sekaan. Lisää myös pakastevihannekset sekä meiramia 2 rlk sekä muita maisteita makusi mukaan. Anna keiton kiehua kypsäksi n. 1 tunti. (Painekattilassa 45 min). 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 24 kcal / 100 g
Energia 100 kJ / 100 g
Proteiini 2 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,4 g / 100 g
Rasva 1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %