karppipizza Karppipizza ohje salty

Karppipizza

Laita juustoraaste 175 g kulhoon ja sulata sulatusteholla mikrossa.  Lisää lopuksi tuorejuusto. Laitoin itse reilusti. Sekoita massaksi, tuo minusta sekoittui hyvin, välillä kannattaa katsoa mikroon. Sekoita pofiber ja leivinjauhe. Lisää juustoseokseen pofiber /leivinjauheseos, ja muna.  Sekoita.  Lopuksi vaivaa kostutetuin käsin sileäksi taikinaksi hetken ja laita leivinpaperille ja taputtele mieleisesi paksuiseksi siihen. Paista pohjaa muutama minuutti jotta saa väriä 220 astetta. Pilko silläaikaa tomaatit ja valuta tonnikala öljy pois. Lisää heti täytteet ,tomaatit ja aurajuusto muruina. Päälle juustoraastetta makusi mukaan, ite laitoin noin desin. Paista n. 10 min 200 astetta. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 218 kcal / 100 g
Energia 902 kJ / 100 g
Proteiini 17 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,7 g / 100 g
Rasva 13,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %