spaghettivuoka Spaghettivuoka ohje salty

Spaghettivuoka

  • Pilko sipuli, valkosipuli, porkkana ja ruohosipuli valmiiksi. 

  • Laita naudanjauhelihaa paistumaan pannulle. Paista 4min lisää sen jälkeen kasvikset mukaan ja jatka paistamista.

  • Lisää mausteet oman maun mukaan (suola, mustapippuri, basilika, timjami, paprikajauhe). 

  • Jatka paistamista kunnes jauheliha on kypsää. Lisää paseerattu tomaatti mukaan. Lisää myös 1 ruokalusikallinen sokeria ja valkoviinietikkaa kastikkeeseen. 

  • Anna kastikkeen keittyä matalassa lämmössä sen aikaa kunnes spaghetti on valmis.

  • Keitä täysjyvä spaghetti ohjeen mukaan. 

  • Kaada spaghetista vesi ja lisää sen jälkeen kastike sekaan. 

  • Sekoita ja laitan sen jälkeen voideltuun vuokaan vuoroin juuston kanssa niin että pinnalle jää vielä juustoa. 

  • gratinoi uunissa 225 asteessa 10-15 min

Ravintosisältö / 100 g

Energia 181 kcal / 100 g
Energia 762 kJ / 100 g
Proteiini 10,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 21,1 g / 100 g
Rasva 5,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,3 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %