tomaattinen, jauhelihakeitto Tomaattinen jauhelihakeitto ohje salty

Tomaattinen jauhelihakeitto

Kuori ja pilko porkkanat, perunat, sipuli ja valkosipuli. Laita perunat ja porkkanat noin  2,3 l vettä kiehumaan. Lisää joukkoon lihaliemi, Maustepippuri. Ruskista sipulit ja jauheliha. Lisää sipuli-jauhelihaseos kattilaan. Lisää joukkoon tomaattimurska ja keittojuurekset. Anna kiehua lähes kypsäksi, Lisää joukkoon keittojuures ja papu. Kypsennä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 39 kcal / 100 g
Energia 164 kJ / 100 g
Proteiini 2,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,2 g / 100 g
Rasva 1,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %