punajuuri, jauhelihakastike Punajuuri-jauhelihakastike ohje salty

Punajuuri-jauhelihakastike

Kuori ja pilko sipulit, Kuori ja raasta punajuuri, pilko paprika ja kesäkurpitsa. Ruskista sipulit, jauheliha ja lopuksi soijarouhe, lisää joukkoon kasvikset, kuullota. Lisää joukkoon Tom.pyre ja vesi sekä lihaliemikuutiot ja puolet Tom.mehusta. kypsentele keskilämmöllä noin 10 min. Lisää mausteet ja loppu mehu. Anna hautua ykkösellä noin 40-50 min. Lisää lopuksi kerma ja maustekurkkukuutiot ja tarkista maku. Lisää mausteita oman maun mukaan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 71 kcal / 100 g
Energia 297 kJ / 100 g
Proteiini 4,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,3 g / 100 g
Rasva 3,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,5 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %