hapaankaali, savulihapata Hapaankaali-savulihapata ohje salty

Hapaankaali-savulihapata

Huuhdo hapankaali ja valuta. Jos haluat väkevämpää jätä huuhtelu väliin. Kuullota sipulit lisää porkkanapalat ja pilkotut lihat.  Liota fond kuumaa vesitilkkaan. Lisää pannulle valkokaali. Vähän ajan päästä myös hapankaali sekä vesi-fonhiseos, viini jasirappi sekä jeera. Hauduta vähintään pupli tuntia. Nauti siltään

Ravintosisältö / 100 g

Energia 181 kcal / 100 g
Energia 754 kJ / 100 g
Proteiini 2,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,1 g / 100 g
Rasva 17,2 g / 100 g
Alkoholi 0,3 g / 100 g
Sokeri 2,9 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %