chorizo, papu, maalaispata Chorizo-papu Maalaispata ohje salty

Chorizo-papu Maalaispata

Kuori chorizo ja paloittele. Pilko palvikinkku. Paista hetki chorizoa ja kinkkua padassa kunnes makkaran rasva alkaa sulaa. Lisää pataan pilkottu sipuli, porkkanat ja valkosipuli. Paista padassa hämmentäen, kunnes sipuli on kuullottunut. Lisää pavut sekä tomaatit. Vakoiset pavut liemen kanssa, kidneypavut ilman. Hauduta , miedolla lämmöllä n. 30-45min

Mausteita, suolaa tai erillistä rasvaa ei tarvitse lisätä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 97 kcal / 100 g
Energia 406 kJ / 100 g
Proteiini 6 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,8 g / 100 g
Rasva 3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %