Pilko valkosipulinkynnet pieniksi paloiksi. Leikkaa parsakaalista kukinnot sopiviksi haarukallisiksi ja huuhtele kukinnot kunnolla. Laita kattilaan runsaasti vettä ja kunnon rouhaisut suolaa. Keitä parsakaalin kukinnot al denteksi suolavedessä ja nosta parsakaalit läviköllä isoon kulhoon. Parsakaalia ei kannata keittää ylikypsäksi mössöksi asti, vaan juuri sopivan rouskuvaksi. Mittaa 400g pennepastaa keitinveteen ja keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Pastan kypsyessä lämmitä samalla paistinpannulla oliiviöljy ja pilkotut valkosipulit.
Anna kypsyä todella miedolla lämmöllä, jotta ne eivät pala. Ja näin saadaan aikaiseksi maukasta valkosipuliöljyä. Kun pennepasta on valmista, valuta vesi pois ja laita pasta kulhoon parsakaalin kanssa. Kaada päälle valkosipuliöljy, raastettu parmesaani, sekä suolaa ja pippuria oman maun mukaan myllystä. Sekoita pasta ja tarkista maku. Annostele neljälle lautaselle ja raasta päälle vielä parmesaanijuustoa.