lihapullat, maggi, mixillä, eeroj Lihapullat Maggi Mixillä EeroJ ohje salty

Lihapullat Maggi Mixillä EeroJ

Maggi jauhe sekoitetaan kylmään veteen. Seokseen lisätään jogurtti. Annetaan paisua 5-10 min. Lisätään jauheliha ja sipulit. Sekoitetaan ja öljytyillä käsillä leivotaan pulliksi tai pihveiksi leivinpaperilla katetulle pellille. Kypsennetään 20-25 min 220 asteessa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 97 kcal / 100 g
Energia 406 kJ / 100 g
Proteiini 10,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,6 g / 100 g
Rasva 4,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %