Sulata voi ja tumma suklaa joko mikrossa tai miedolla lämmöllä kattilassa. Kun ainekset ovat sekoittuneet yhteen, nosta sivuun ja jätä jäähtymään. Vatkaa sähkövatkaimella toisessa kulhossa munat, sokerIT ja leivinjauhe kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon käsin voimakkaasti sekoittaen suklaa-voiseos. Lisää jauhot, kaakaojauhe ja suola. Sekoita ne joukkoon käsin tai varovasti vatkaimella. Lisää rouhitut suklaapalaset. Nosta taikina puoleksi tunniksi jääkaappiin. Lämmitä uuni 180 asteiseksi. Nostele leivinpaperille pieniä pyöreitä kekoja taikinasta. Jätä leviämisvaraa. Yhdelle pellille mahtui hyvin 12 kappaletta, vaikka tässä kuvassa teinkin vasta 9 kappaletta. Paista n. 8-10 minuuttia. Brookiesien kuuluukin näyttää tuntua keskeltä vielä hieman pehmeiltä, kun otat ne uunista. Nosta leivinpaperi pelliltä pöydälle jäähtymään. Anna niiden jäähtyä rauhassa, noin puoli tuntia tai pidempään, jotta suklaamassa ehtii jähmettyä.