hernesosekeitto Hernesosekeitto ohje salty

Hernesosekeitto

Mittaa kattilaan herneet, sipulit, vesi, laakerinlehti, pippuri ja suola. Anna kiehua kannen alla kypsäksi, n. 8 min.

Poista laakerinlehti. Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää ruokakerma ja Koskenlaskija. Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Mausta ripauksella meiramilla ja tarkista suola. Kuohkeuta vielä sauvasekoittimella.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 67 kcal / 100 g
Energia 296 kJ / 100 g
Proteiini 4,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,9 g / 100 g
Rasva 3,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %