hernesosekeitto
Hernesosekeitto ohje
salty
Saparoliisa
Hernesosekeitto
Mittaa kattilaan herneet, sipulit, vesi, laakerinlehti, pippuri ja suola. Anna kiehua kannen alla kypsäksi, n. 8 min.
Poista laakerinlehti. Soseuta sauvasekoittimella.
Lisää ruokakerma ja Koskenlaskija. Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.
Mausta ripauksella meiramilla ja tarkista suola. Kuohkeuta vielä sauvasekoittimella.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
67 kcal / 100 g
Energia
296 kJ / 100 g
Proteiini
4,4 g / 100 g
Hiilihydraatti
3,9 g / 100 g
Rasva
3,6 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,5 g / 100 g
Suola
0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %