lasagnette, soijakermalla Lasagnette soijakermalla ohje salty

Lasagnette soijakermalla

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Pilppua sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipulit voissa. Lisää mustapippuri ja muut mausteet. Lisää naudajauheliha. Paista ja lisää vesi plus soijakerma. Kiehauta ja lisää lopuksi pasta. Sekoita kunnolla ja kaada seos vuokaan. Lisää juustoraaste päälle halutessa. Paista 25-30 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 93 kcal / 100 g
Energia 382 kJ / 100 g
Proteiini 7,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,1 g / 100 g
Rasva 5,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %