tulinen, tomaattikeitto Tulinen tomaattikeitto ohje salty

Tulinen tomaattikeitto

Kalttaa tomaatit. Kuori ja pilko ne kattilaan. Rakastan sekaan 1/2 Sipuli ja 3 valkosipulinkynnet. Lisää joukkoon paseerattu tomaatti, suola, pippuri, balsamiviinietikka, makeutusaina ja haluamasi määrä chiliä. Soseuta sauvasekoittimella. Tarvittaessa lisää hieman vettä, jos keitto tuntuu liian paksulta. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 29 kcal / 100 g
Energia 122 kJ / 100 g
Proteiini 1,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,8 g / 100 g
Rasva 0,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,5 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %