Voitele donitsipelti hyvin voilla (ei öljyllä) ja siirrä sivuun. Sekoita kuivat aineet ( mantelijauhe, karppisokeri, ruokasooda) hyvin sekaisin kulhossa. Sekoita toisessa kulhossa sähkövatkaimella pikaisesti sekaisin munat, kookoskerma, omenasiiderietikka ja vanilja-aromi. Lisää kuivat aineet ja sekoita vatkaamalla sen verran että ovat sekaisin. Taikinan kuuluu olla löysää. Kaada taikina kulhosta muovipussiin. Leikkaa pussin kulma auki vasta donitsipellin päällä, sillä taikina tosiaan on löysää. Jaa taikina pellin koloihin, älä täytä ihan täyteen. Paista heti 175 astetta 15 min. Kumoa kuumana leivinpaperin päälle. Anna jäähtyä ja kuorruta mieleiselläsi kuorrutteella. Maapähkinävoi kannattaa levittää donitsin päälle veitsellä ja laittaa donitsi hwtkekdi mikroon niin kuorrute hieman tasaantuu. Sitten päälle voi laittaa esim. Sormisuolaa ja murskattuja pähkinöitä. sokeriton herkutella kannattaa kaataa huoneenlämpöisenä pieneen kulhoon ja kastaa donitsit siinä. Päälle voi laittaa esim. Värjättyjä kookoshiutaleita ja mantelilastuja, joita voi värjätä esim. Luonnollisilla tai teollisilla väreillä.